Små små steg

Dan före dan före dopparedan....

Publicerad 2012-12-22 18:40:06 i Allmänt,

Andas ut. Försöker få in lite julstämning. Granen är pyntad, huset är så gott som färdigstädat, godis i mängder har vi gjort, liksom korv (ja, ni vet... min nya korvmojsgörargrej var jag ju tvungen att använda), sillen är inlagd och julklapparna inköpta. Ändå är det något som saknas. Jag vet vad det är. Jag är van vid detta... Tyvärr! Varje år är det samma sak. Vi har valt det. JAG har valt det. För mitt barns skull. För att hon ska få ha traditioner runt jul. Hon åker alltid till sin pappa ett par dagar innan jul och är sen hos honom på julafton. Varje år. Sen firar vi jul här i huset på juldagen i stället. Men julen är tuff för skilsmässoföräldrar (och antagligen ännu värre för skilsmässobarnen såklart). Jag känner mig inte hel förrän jag har båda mina barn här hemma. Vill se lyckan, förväntan och spänningen som barnen utstrålar dagarna före jul. Gustav fattar nog inte så mycket vad som komma skall, han vill mest mata porslinstomten med vindruvor, plocka ner och äta upp nejlikeapelsinen som vi hängt upp i fönstret. Än fattar han inte så mycket vad som skall hända. Kanske nästa år...
 
I morgon kommer min mormor och morfar. De ska stanna till annandagen. På julafton kommer Kristians föräldrar och på juldagen kommer hela min släkt. Vi brukar bli runt 20 personer här hemma. Det är jul för mig!
 
Nu är Kristian i stan och handlar sånt som vi glömt. Skulle köpa tulpaner med sig hem. Kanske är det de som saknas :) Jag ÄLSKAR tulpaner! Han skulle dessutom köpa med sig kinamat hem, underbart att slippa laga mat i kväll!
 
I kväll ska jag slå in julklappar, dricka glögg och slappa i soffan. I morgon ska jag njuta. I år ska jag verkligen försöka njuta av min ledighet och att julen står för dörren. Jag SKA försöka!
Här har vi två grabbar som roat sig kungligt i snön i dag :)
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela