Små små steg

Fredag 28/12

Publicerad 2012-12-28 23:50:31 i Allmänt,

Kände för att hitta på något skoj när jag vaknade i morse. Hade funderingar på allt i från Gekås till Leos Lekland innan valet till sist landade på en pulkadag i pulkabacken. Så fick det bli! Tog med oss Annelie och Christian och deras kottar och packade ner varm choklad och grillkorv. Sen begav vi oss till pulkabacken och åkte pulka. Underbart väder och ganska så snälla barn. Frisk luft gör susen för både kropp och själ har jag hört! Jag och Annelie tog en tur på våra respektives leksaker - fyrhjulingarna. Dock kan ingen av oss växla så vi körde bara på ettan :D Men kul var det! Det får nog bli nästa projekt... Att lära mig växla till åtminstone tvåan, låter nog betydligt mindre då i allafall :)
  
 
  
 
 
 
 
 
Efter en dusch åkte jag och Stina tillsammans med Annelie och hennes stora barn till Ulricehamn för att kolla på bio. Sune i Grekland blev det. Oj, vad vi skrattade! Men jag tror nog dock att jag uppskattar den "gamle" Sune bättre... Men filmen var absolut sevärd!
 
På vägen hem åkte vi förbi Baby Yeah Yeah´s butik i Timmele. Har nog berättat om denna suveräna butik förut men den är värd att nämnas igen. En second hand butik där man kan lämna in bättre begagnade kläder och få pengar eller andra varor som betalning. I dag var det dessutom halva priset på allt. Jag köpte 2 par kängor till Stina, 2 par byxor till henne, 1 tröja, 1 Barbiedocka, 3 par jeans, 1 par överdragsbyxor, 2 tröjor och inte mindre än 9 sommarplagg (inför semestern) till Gustav. Allt detta betalade jag 275 kronor för... Hälften av kläderna är nog oanvända och resten är bara sparsamt använda. Ni som inte varit där bör absolut åka dit. Denna butik gör både miljön och plånboken en tjänst!
 
I kväll blev det tacos till kvällsmat. Underbart att slippa den förbankade julmaten. Julmat är gott... Åtminstone de första 3 portionerna... Men nu kan jag kräkas på resterna som är kvar... Någon som har något förslag på vad man kan laga av julmatsrester kanske?
 
Har även fått veta något jag inte vet hur jag ska ställa mig till... Ett roligt besked men ändå ett besked som gör mig väldigt bekymrad. Det enda jag vet är att jag måste acceptera det för jag kan inte påverka det. Håller tummarna för att allt blir bra!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Gustav har haft svårt att somna i kväll, hoppas på en lugn natt...
 
God natt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela