Små små steg

Beslut och torsdagsmys

Publicerad 2013-04-18 21:19:11 i Allmänt,

   
Att ta ett beslut kan vara så himla jobbigt. Även fast man vet att besluten kommer leda till något bra. Jag har inga problem att ta beslut på jobbet. Att snabbt bestämma vilken väg jag ska gå. Men när det gäller situationen jag är i just nu är det ta mig tusan inte enkelt. Och än så länge vet jag ju inte ens om jag ÄR i position att välja.
Var på den tredje och förhoppningsvis sista intervjun i går. Återigen kändes det bra, vi är två st kvar som de väljer mellan. Är grymt nöjd att kommit så här långt... Det var ju trots allt 98 st från början.... Men något säger mig att jag inte får jobbet. En känsla bara, som sagt, en känsla...
Beslutet jag måste handlar om ett annat jobb jag har blivit er
 
bjuden. Ett jobb som också verkar riktigt spännande, lärorikt, utmanande och annorlunda. Dock har det en baksida och det är att det blir en del resor. Det kan bli tufft att få ihop vardagslivet då. Det andra problemet är att de vill ha svar senast söndag och det andra jobbet kommer meddela på måndag/tisdag... Det vill säga antingen kan jag på måndag ha 2 jobb eller också står jag helt utan... Lyxproblem, jag vet,men fasen vilket jobbigt lyxproblem!
 
I dag skjutsade Kristian Stina till sin pappa. Gustav stannade hos mig i Falköping och vi åkte och handlade och åt kvällsmat på Mc Donalds. Mysigt att bara göra någonting med Lill-knas. Han har blivit så stor... Orden bara ploppar ut ur munnen just nu. Köpte vindruvor till morgonens fredagsmys... Dessa hittade Gustav idag, så det blev torsdagsmys istället. Torsdagsmys med vindruvor och bokläsning. Mysigt!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-04-18 22:20:18

Stora, snygga killen!!
Han ser mycket större (äldre) ut nu än vad han gjorde i påskas...
Var är våra små barn?!?! :-)

Lycka till med besluten!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela