Små små steg

En dam som har BESTÄMT sig!

Publicerad 2013-04-20 08:13:12 i Allmänt,

Så var det bestämt! Jag blir kvar på mitt nuvarande jobb men med andra arbetsuppgifter och blir stationerad på nya kontoret i Göteborg. Avståndet ska lösas med hemarbete en del dagar i veckan. Tror och hoppas detta blir riktigt bra! Har förhoppningsvis gjort en bra deal också, pappren ska skrivas i nästa vecka. Hur som helst, jag är grymt taggad för nya utmaningar! :)
 
Fredagsmyset blev champange! Här firades det ordentligt vill jag lova ;) Jag är så glad att ovissheten är över, detta Åhar varit en pärs. Ett lyxproblem som blev SÅ jobbigt. Jag gillar inte ovisshet, jag gillar inte att tappa kontrollen helt. Detta har jag levt med i drygt 2 veckor nu. Det har bara snurrat i mitt huvud, jag har varken varit snäll mot mig själv eller mina närmaste. Nu VET jag och det är jag fruktansvärt glad för. Nu kan jag glädjas på riktigt!
 
I dag ska Gustav till farmor och farfar. Jag och Kristian ska ha en barnledig dag i Götet. Strosa runt, shoppa, äta mat i lugn och ro... Dum som jag var berättade jag redan i går att Gustav skulle få åka till Faffa. Sen dess har det malts "Faffa? Faffa! Faffa?". Väskan packade han i går, den innehåller 7 blöjor, napp, våtservetter och ett par spindelmannen shorts... :) Behöver jag säga att denna lille mannen är laddad för ett dagsäventyr hos farmor och farfar?! :)
Dags att göra sig i ordning! Ha en fin lördag!
 

Kommentarer

Postat av: Angeliqa

Publicerad 2013-04-20 15:14:40

Grattis!! Ja vilken tur du kan jobba lite hemifrån, för pendla 22 mil om dan äter snart upp lönen.. Och familjelivet. Hoppas det blir riktigt bra! Vad ska du göra nu då?
Kram

Svar: Ja, det känns bra! Jag har gjort en bra deal så jag kan pendla på arbetstid så dagarna blir inte så långa i ändå, men visst kommer det förändra livet lite grann... Jag ska vara kundansvarig/kordinator på huvudkontoret på mitt jobb. Hoppas det kommer bli så bra som det känns just nu :) Kram
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela