Små små steg

En helg med snurrande tankar

Publicerad 2013-04-14 22:03:10 i Allmänt,

I fredags fick jag ett erbjudande. Ett erbjudande jag inte vet hur jag ska hantera ännu. Varför kan inte allt vara enkelt??? Denna veckan hoppas jag att mycket ska falla på plats. Återkommer med mera information då (men jag kan åtminstone
 
säga att det handlar om jobb...) :)
 
Stina var på disco i fredags, smink och våfflat hår. Vart tog min lilla tjej vägen?
 
Åt kinamat med familjen Jonsson. 3 övertrötta 1-2 åringar som dansade på bordet. :) En trevlig, spontan fredagskväll.
 
I lördags så hämtade vi Stina som sovit över hos en kompis efter discot. Åkte till mormor och morfar och åt lunch. Tog en tur ut till campingen där vi ska ha vår husvagn i sommar. Tror det blir riktigt bra! Än ligger det is på Vänern men tids nog :)
 
Söndagsmorgonen innebar storstädning här i huset. Sean Banan på högsta volym och var sin dammtrasa. :) Himla kul att städa när alla hjälps åt! Till och med Stina tyckte det var roligt.
Gick tipspromenad som scouterna anordnat.
Efter lunch kom Kristians mamma och pappa och hälsade på. Studsmattan är nu uttagen för säsongen - våren är här!
Sista avsnittet av "Brottet" på tv nu. Spännande som tusan... Men 10 avsnitt av denna serien? Lite väl långdraget kanske...
 
I morgon åker Kristian till Tyskland och jag blir ensam med barnen. Längtar efter att denna veckan ska dra igång, när den är slut är förhoppningsvis många saker lite klarare. Men jag tror det blir bra det här - riktigt jäkla skitbra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela