Små små steg

Nr 2 avklarad och ett roligt men oväntat samtal

Publicerad 2013-04-09 21:46:32 i Allmänt,

Intervju nr 2 - CHECK! :) Var på företaget i dag. Ojojoj vilket snyggt ställe! Så himla fina kontor, modern, industiellt, design - precis det där som jag gillar! DÄR vill jag jobba! Vet att det var 98 andra som också ville jobba där men jag håller tummarna för att just jag ska få chansen. Jag är i allafall nöjd med att fått komma på intervju nr 2, inte illa pinkat för mig!
Skulle handla efteråt men glömde kortet. Åkte hem och hämtade Gustav och åkte sen och handlade med honom istället. Ensamtiden på ICA blev ingen lugn ensamtid om man säger så... Men handlat har vi gjort iallafall.
 
Tog en promenad och hämtade Stina hos en kompis. Kompisen bor på gård och hade just fått 9 lamm, eller Bää:n som Gustav säger. Herrejösses sicka sötnosar. Synd bara att de blir så rackarns fula så fort.
 
Ringde ett samtal precis och fick veta något som är riktigt skojigt men samtidigt med extremt taskig tajming. Men detta skulle kunna bli så bra för alla parter. Men ibland måste man nog våga för att vinna, jag tror detta har en mening. Denna chans kommer inte igen så jag hoppas att både mina och Kristians önskningar kommer gå i uppfyllelse. Det skulle bli bra, så himla bra! Bättre kommer det nog aldrig bli! Fortsättning följer....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela