Små små steg

Sicken dag!

Publicerad 2013-04-01 22:31:22 i Allmänt,

Jösses vad solen gör underverk med humöret. Har varit ute i stort sett hela dagen idag. Har nog till och med fått lite färg i mitt bleka tryne :)
 
Mormor och morfar har varit här i dag. Kristian har tvättat bilar och klippt träd och jag har mest suttit i solen och njutit. Jämn fördelning?! Haha :)
 
I morgon är det tillbaka till vardagen. Jag har laddat batterierna i dag och tycker faktiskt det ska bli skönt. En vecka framför oss med bara ett barn hemma, saknar henne men visst är det skillnad med ett respektive två barn i huset.... Denna veckan ska träningen prioriteras, både för mig och min sambo.... En timma om dagen HAR man faktiskt över för träning, man får bara prioritera bort något annat...
 
Har inte blivit lurad en enda gång i dag, denna första april. Inte vad jag vet iallafall... Har nog inte lurat någon heller om jag tänker efter. Dåligt! Jag som älskar att skoja med folk... Om man glömt att luras i dag borde man väl kunna använda den 2:a April till lurdag också eller hur? Jo, det kör jag på... I morgon går ingen säker :)
 
 
God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela