Små små steg

Söndag kväll

Publicerad 2013-04-28 22:29:45 i Allmänt,

Tycker knappt det är något annat än söndagkvällar... Antagligen inträffar de var sjunde dag men det känns som att det är söndag kväll jämt.
 
Denna helgen skulle vi ha målat panel. Men vädret ville annorlunda. Åtminstone väderprognosen. Vi valde att använda vår lördag till att gå på Loppis i Ekhagen i Borås. En stor loppis med massa folk och roliga upptåg. Barnen fick åka badkarståg och Stina klättrade på drickabackar.
 
 
 
Inga direkta fynd men 2 spel blev det iallafall med hem. Perfekt för en (antagligen) regning sommar.
Jag tog med mig Stina för en liten tjejshopping i Knalleland. Hon ville köpa nya Converse. Letade men hittade inga så nu får vi nog beställa från nätet i allafall. Någon som kan tipsa om en bra och billig sida?
 
Åt lunch på Subway. En mysig dag med bara Stina.
När vi kom hem skjutsade vi henne till en kompis där hon skulle sova över. Stoor tjej!
 
I dag har vi varit i Lerum på kalas. Marcus fyllde 35 år i dag. Maria fyller om 2 veckor. Smidigt att alltid kunna fira tillsammans. God mat som vanligt, tårta, kubb-premiär för året och en massa kusinbus.
En trevlig söndag skulle man kunna samanfatta det som.
 
Nu i kväll pratade jag med min blivande chef. Allt i kontraktet är klart och imorgon skrivs det under. Tänk, för 6 månader sen så fick jag nästan panik över att skriva mail på engelska. Nu har jag en tjänst där närmare 75% är kontakt med utlänska kunder. Jösses... Lärorikt och nyttigt! Har något spännande framför mig... Så himla skoj!
 
 
Nu ska jag lägga mig för att vara utvilad i morgon. Kommer nog bli en ganska tuff dag... Natti!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela