Små små steg

T.G.I.F!

Publicerad 2013-04-05 21:22:48 i Allmänt,

T.G.I.F och då tänker jag inte på Tidaholms Gymnastik och idrottsförening eller nåt sånt utan jag menar Thank God Its Friday! Ja, precis så känner jag idag. Hade denna veckan varit en enda dag längre hade jag nog avlidit av längtan. I dag kom äntligen min Stina hem ifrån ett påsklov hos pappa. Lillebrorsan har nog också längtat...Den kramen som hon fick på dagis i dag gick inte åt för hackor :) Syskonkärleken lyser om de två!
 
Till och med en vissen blomkruka kan vara spännande tillsammans med syrran....
 
Vaknade med huvudvärk i dag och den har inte gett med sig. Känner mig inte helt hundra om jag ska vara ärlig. Känns som jag håller på att bli sjuk, har varken tid eller lust med det just nu.
 
I kväll ska vi ha "fredagsmys de lux". Jordgubbar, vindruvor och morötter med dip. Gustav har bestämt. På fredagar får man mysa i soffan. Men först tacos, är det fredag så är det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela