Små små steg

Välkommen till världen! Välkommen till max!

Publicerad 2013-04-27 20:23:14 i Allmänt,

Något stort hände i torsdags strax innan kl 14. Jag blev nämligen moster för tredje gången. Till en liten Max. Alltså jag förtydligar. Jag blev inte moster till Max för tredje gången utan Max är det tredje barnet som jag är moster till. Fattar ni?! :)
Bild: Tjabba Tjena Hallå! 
Max is in tha house! :)
Den lille rackarn tittade ut 4 veckor innan planerat också... Han verkar inte ha koll på det där med Just in time och sånt annat viktigt som moster propagerar stark för. Är man planerare så är man!  Så Max, om du läser det här ska moster säga det en sak. I framtiden så gäller det att du håller de tiderna som är satta för ditt liv, hur ska din omgivning annars kunna planera?
 
Skämt åsido, jag är stolt moster till 3 fina barn. Faster till 2 och "ingift" faster till 2. Alla lika fina! Moster är okej men faster låter fasligt gammalt.... Undrar varför det är så?
 
 

Kommentarer

Postat av: Max

Publicerad 2013-04-28 19:07:44

Tjena moster!
Nu är det så här, mamma har lärt mig att det är bättre att va för tidig än för sen, så du kan fortsätta planera, jag kommer i tid helt enkelt. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela