Små små steg

Vilken dag!

Publicerad 2013-04-03 22:17:00 i Allmänt,

Har haft en händelserik dag på jobbet. Vikarierar som produktionschef denna veckan när den ordinarie chefen göttar sig på semester :) Lärorikt och fint för CV:n. Har insett att det är svårt att motivera personal som är uppsagda, väldigt svårt, och jag förstår dem, men jag försöker se det som en utmaning... Dock en tuff sådan...
Fick ett trevligt telefonsamtal i dag också, jag har gått vidare efter intervjun som jag var på förra veckan. Nästa vecka ska jag träffa dem igen... Spännande!
 
När jag kom hem hade min nya Glossybox kommit. Kom på precis rätt dag, precis vad jag behövde just idag. Fina saker, en del har jag provat förut. Men halva nöjet är att öppna den fina asken... Vardagslyx en dag per månad!
Efter middagen tog jag och Annelie en promenad med våra stavar. Stavgång är underskattat. Flåset ökar, så också pulsen. Trevligt med en pratstund och skönt med en promenad, 2 flugor i en smäll så att säga :)
 
I morgon är det redan torsdag, 4 dagars vecka is "da shit" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela