Små små steg

Bitar faller på plats och "operation övertalning"

Publicerad 2013-02-19 20:53:28 i Allmänt,

Har varit hemma från jobbet i dag. Hemma för att kurera en ond hals.Känns som att jag har en klump i halsen som river och svider. Känner mig något bättre men inte helt bra, blir nog hemma i morgon också.
Har passat på att gå igenom min garderob lite grann idag. Herregud vad mycket kläder man samlar på sig och sen aldrig använder. Men nu åkte det i sopsäcken, antingen till "skänkes" eller till slängas. Skön känsla när det är gjort, nu finns det plats för vårkläderna!
 
Förmiddagen ägnade jag till att sitta i telefonkö till diverse myndigheter. Försöker planera framtiden. I dag föll mycket på plats. Tror det kan bli bra...
 
Pratade med Stina om att tapetsera om i hennes rum. Verkligen på tiden. Men vad har hänt med min lilla flicka som önskar sig tapeter med blommor och fåglar???? Sånt som även mamma tycker passar på ett flickrum...
     
 
Nej då, min tjej har blivit så "stor" att blommor har blivit "barnsligt"! Hon vill nu ha en fototapet med New York, hästar eller en "engelsk bro" :) Ja, men än är det nog inte försent att försöka påverka henne i min riktning. Men hon är envis den lilla damen, men jag vet vem hon brås på... Detta kan bli en tuff match :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela