Små små steg

En promenad och en semla

Publicerad 2013-02-12 19:15:17 i Allmänt,

Sitter och myser med en nybadad kille i soffan. Han kollar på Bolibompa, jag kollar på datorn. Men ändå mysigt med denna stunden på dagen.
Kristian är och tränar och när han kommer hem är det min tur att ta med mig stavarna ut på promenad. Kan vara bra med stavar i dag då det är underkylt regn på vägen...
 
Efter det blir det en kväll framför tv:n. En semla ska vi unna oss, det är ju fettisdagen idag. Jag har räknat kalorier ett par dagar nu.  Kombinerar Shape Up-appen där man skriver in allt man äter och tränar med att äta LCHF/GI. En vecka på semester sätter sina spår, kolhydraterna gör mig uppblåst. Men nu börjar sockeravgiftningen göra sitt och jag mår bättre. Men med en promenad i benen ska jag kunna unna mig en semla utan att ha överstigit min kaloribudget. :)
 
Stina ringde från sin pappa i morse, den stackarn hade varit på vårdcentralen och fått konstaterat streptokocker i halsen. Usch, och hon som har sportlov. Jobbigt att inte ha sina sjuka barn hemma. Men jag hoppas att penicilliet gör att att hon kryar på sig snabbt.
 
 
Nu kommer han hem, dags att bege sig ut på promenix.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela