Små små steg

Helgen är snart slut

Publicerad 2013-02-24 19:19:10 i Allmänt,

Åkte som sagt till min mormor och morfar i Mariestad i går eftermiddag. Överraskningsbesök är oftast de bästa. Gustav han ÄLSKAR sin morfar Sture. Det värmer så i hjärtat att se. Och kärleken är besvarad det går inte att ta miste på :) Är så glad att jag har min mormor och morfar, DE är trygghet för mig!
Åt kvällsmat och kollade på bidragen i Melodifestivalen- i år köps INGEN Melodifestivalsskiva här i huset i allafall!
 
Fick sovmorgon i morse, ända till strax innan 9. Förberedde lunchen, hel kyckling i stekpåse. Alltså stekpåsar kanske är en kvarleva från forntiden men JÖSSES vad smidigt det är. Chopp chopp lite grönsaker som man har ohemma, salt och peppar och en hel kyckling, stoppa  i en påse. En stund i ugnen och sen är det färdigt! Gott och enkelt, det bästa enligt mig!
Medans kycklingen stod i ugnen pälsade vi på oss och gick ut i trädgården. Hade hällt vatten med karamellfärg i flaskor som vi målade på snön med. Sen fick Stina för sig att vi skulle ta ut hennes tält för att fika i så förmiddagsfikat intogs i ett tvåmannatält idag. Ganska mysigt faktiskt :)
 
Efter lunch gjorde jag och Stina oss i ordning för bio i Ulricehamn. Röjar-Ralf i 3D. Alltså, jag håller nog på att bli gammal för jag FÖRSTÅR inte dessa filmer längre. Tycker mest de är röriga, högljudda och utan handling. Hur som helst så var det kul att göra något med bara Stina för en gångs skull, men det gladde mig att hon också tyckte filmen var "sådär". Kanske hade det inte med min ålder att göra i allafall.
 
Nu är Kristian på fotbollsmöte, Stina ville vara med. Vi ska fixa lite kvällsmat och dammsuga här i huset. Blir snart tokig på alla leksaker som ligger framme. Tror jag har glömt hur 2-åringar drar fram... Men vad jag minns så var inte Stina så här.... I mitt vardagsrum vill jag INTE ha några leksaker - så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela