Små små steg

Lugn söndag och kul namn

Publicerad 2013-02-10 22:00:46 i Allmänt,

 
Lugn söndag här i huset. Plockat in tvätt och städat lite. Kristian var på fotbollsmöte så jag och Gustav åkte till Falköping och handlade. I morgon ska jag ha Me&I-party här hemma. Ny kollektion, ska bli kul att se.
 
Igår var det en stor dag här hemma - Pottpremiär! :) En mycket stolt liten kille kissade på pottan och i dag köpte vi hans första kalsonger. Ojojoj, vad stolt han var! Om en vecka är han 2 år, jösses vad tiden går fort!
 
Nu surfas det tårtor inför kommande kalas... Finns så många fina, men jag vet inte vad jag klarar av. Kanske vore lättare att beställa en i stället...
 
I morgon är det jobb igen. Känns konstigt att bara ha 1,5 månad kvar... Sen vet jag ingenting. Men men, skulle det innebära arbetslöshet så är det ju i allafall rätt årstid jag har framför mig. Men mycket kan hända på 1,5 månad... Kanske dyker drömjobbet upp bara sådär?!
 
 
Nä, nu är det dags att plocka fram kläder till imorgon, Kristian tittar på en dansk kriminalserie på tv:n. Fångade en rolig sak när namnen på skådespelarna rullade på skärmen:
Kul namn på killen i mitten :)
 
God natt allihop!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela