Små små steg

Babyfötter och handbollskillar

Publicerad 2013-01-03 21:02:43 i Allmänt,

Utflykten i går var trevlig, inte mycket folk och massa kul i kundvagnen. Gekås har verkligen allt! Med varierande kvalitet och pris. Men så länge man vet vad man vill ha och ungefär vad man brukar betala för det så kan man göra fynd. Igår blev ALLA presenter köpta till barnens födelsedagar, lite kläder till barnen, massa städgrejer och hygienartiklar och plastpåsar såklart... Massor av plastpåsar :)
 
I dag har jag och Gustav varit hemma. Han är så mysig just nu, så full av bus och roliga idéer. Har nog faktiskt glömt hur goa de är i just denna åldern, NU skulle jag kunna tänka mig att stanna tiden.
Gått stavgång med Annelie nu i kväll, attans vad det känns i armarna. Skönt med en stund för sig själv, prata, få frisk luft och motion samtidigt. Sen att det ser ganska tramsigt ut det bjuder jag på :)
 
 
Nu är det Kristians tur att träna. Jag sitter med "inpackning" på fötterna och kollar på handboll. Ser ut som att de svenska grabbarna får stryk av tyskarna... Synd för första halvlek var riktig bra!
 
När Kristian kommer hem ska vi kolla på Falk, det har vi sagt varje kväll i en vecka nu... Stor risk att vi skjuter på det tills i morgon också... :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela