Små små steg

Ett magiskt vinterlandskap...

Publicerad 2013-01-20 09:55:01 i Allmänt,

Ute är det kallt, nästan 10 minusgrader. Men oj, så fint det är. Helt magiskt! Det är så här det skall vara på vintern.
Igår hade vi en bra dag här hemma. Vi hade köpt ved som skulle bäras in i uthuset. Tack och lov bara 2 kubikmeter. Helt ärligt så förstår jag mig inte riktigt på  folk som eldar med ved... Veden ska sågas, klyvas, bäras in, staplas och eldas upp... Okej om man har egen skog men personligen betalar jag gärna de extra kronorna vi betalar för vår bergvärme för jag anser att min tid också är värd en del pengar, arbetsinsatsen är jag inte rädd för, det ser jag som ett träningspass, men tiden... Men det är JAG det, alla gör vi våra egna val! Men nu har vi ved till kakelugnarna för denna och förhoppningsvis nästa vinter också. Precis lagom för oss!
 
Efter maten la vi oss ihop med Gustav, och vaknade 2,5 timmar senare... Så himla skönt!
 
 
LCHF-pizza till kvällsmat, smakade över all förväntan. Minst lika god som vanlig pizza.
 
Finns otroligt mycket god mat man kan äta som är LCHF-vänligt. Till och med Kristian instämmer med det. Men i går var jag sugen på cola så vi "syndade" lite med lite cola light vi hade i källaren. Men jag blev besviken, inte alls så gott som jag förväntade mig. En annan sak jag fantiserar om är EN semla! Vet inte om det är semlan i sig eller tanken på att jag inte "får" som lockar mest men gott vore det... I vecka är det födelsedag här och då tänker jag smaka på tårtan. Det unnar jag mig... Men LCHF/GI är min grej, så är det. Min mage mår bättre, mitt humör är jämnare och hela JAG mår bättre!
 
Min lille hjälpreda... Älskar att hjälpa till i köket. Och Mozzarellan var slut när jag skulle ha den...  ;)
 
Nu ska vi göra oss i ordning och bege oss mot Borås. Lite shopping på Knalleland och en dag med mina pojkar - me like!
 
Ha en fin söndag!
 
Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela