Små små steg

Första dagen på ett nytt år...

Publicerad 2013-01-01 17:28:55 i Allmänt,

2013! Tjugohundratretton eller tvåtusentretton? Ja, egentligen det samma ett nytt år är det i alla fall. Frågan är vad detta nya året ska innebära. Kanske är det året då jag blir miljonär på Lotto (knappast troligt då jag inte ens spelar på Lotto), kanske är det året då jag blir upptäckt och headhuntad till nästa säsong av Idol (knappast troligt det heller eftersom jag i stort sett är tondöv), kanske är det året då jag kommer att springa milen under 30 minuter (eller jag menar 1 TIMMA och 30 minuter)...
Ja, än vet jag inte vad som komma skall men en sak har jag lovat mig själv det är att 2013 ska bli året då jag ska bli snällare mot mig själv. Jag ska våga ta mig själv på allvar, göra det jag vill, bry mig mindre om vad folk tycker och tänker, unna mig det jag vill när jag har möjlighet till det och framför allt våga tro att jag klarar det jag vill! Jag ska ta tillvara på stunderna jag har med de som betyder något, de som "äter upp" min energi ska jag sluta lägga min tid på.
 
Från och med nu är det JAG som sätter gränserna i mitt liv. Jag och mina närmsta. Så det så!
 
Jag VILL och jag SKA ta kontrollen över mitt eget liv... För att jag kan, för att jag vill!!!
 
Några av de som betyder allra mest i mitt liv! Älskar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela