Små små steg

Klumpen i magen....

Publicerad 2013-01-18 17:49:35 i Allmänt,

Klumpen i magen är borta. Tentan är inskickad! Fy f-n vad skönt! Skulle jag nu få omtenta så får jag fixa det då, men just nu är det så mycket annat så nu är det himla skönt att den är klar.
 
Mamma kom och hämtade Stina efter skolan. De skulle till Skövde och kolla på cykel till Stina innan hon sen fick skjuts till pappa i Hjo. En glad tjej ringde mig för en stund sen och meddelade att hon fått en ny cykel, oj vad glad hon lät! En liten tjej som fyller 9 år om 4 dagar... nedräknat sen i höstas... Att fylla år är STORT!
 
Gustav och jag tittar på Emil. Denna ljuvlige lille Emil! Tänk vad mycket Astrid Lindgren gjort för barnen, och för föräldrarna... Vet inte hur många gånger Emilfilmen stått på här hemma. Hur många mornar/nätter  han räddad för oss. Gustav är lika intresserad varje gång. Hoppas han inte tar efter hyssen bara.... Skulle ju inte vara kul att få stortån i en råttfälla :D
"Nu blir det EEEEmiiiil...."
 
 
Nu ska jag ta en svängom med dammsugaren, svabba över golvet med Ajax och sen tar vi helg! Klumpen i magen är borta och jag bara njuter!
 
Nu är det freeedagsmyyyys....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela