Små små steg

Nöjd

Publicerad 2013-01-30 19:38:43 i Allmänt,

Fick resultatet på tentan i dag, 17poäng av 20! Jag är så himla nöjd och tjong så var 7,5 högskolepoäng bokförda på mitt konto. Tackar! :)
 
Här hemma packar vi för fullt. Man ska tänka på ALLT! Blöjor, välling, badkläder, shorts och varma tröjor. Kvällarna kan ju bli riktigt kalla. Men känner jag mig själv rätt så räcker det med hälften av allt jag tagit med...
 
Ska bli så skönt att komma hemifrån lite grann, spelar egentligen ingen roll vad det blir för väder. Huvudsaken är att få lite semester tillsammans, det behöver vi allihop.
 
Idag när jag kom hem från jobbet hade min första Glossybox kommit. En finfin ask fullproppad med spännande skönhetsprodukter. En jätterolig sak för en vardagstrött mamma. Och i dag passade den perfekt, som en liten present för att jag klarade skolan kanske :)
 
 
Nu ska barnen i säng, sen ska jag slå in "flygplanspaket". Allt för en lugn flygresa :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Annelie

Publicerad 2013-01-30 21:14:47

Är du nöjd med produkterna ? jag tyckte det var lite tråkiga grejer denna gången, men längtar redan efter nästa månads - bara att få öppna paket liksom =)
Grattis till tentan, du är grym !

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-02-10 09:51:59

Tack Annelie! :)
Tyckte kanske att produkterna var i tråkigaste laget men ett paket är alltid ett paket :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela