Små små steg

Slalom, plugg och nybadad bebis

Publicerad 2013-01-16 22:15:31 i Allmänt,

I dag har Kristian och Stina varit i Ulricehamn och åkt slalom. Premiär för säsongen. Nästa år kanske Gustav också kan prova. Tycker faktiskt det är lite tråkigt att inte jag kan åka, men jag vågar inte prova nu som vuxen. Borde lärt mig som barn...
 
Jag och Gustav hade myskväll hemma istället. Tittade på tv och badade. Nybadad "bebis" i pyamas är nog det mysigaste som finns. Men min bebis är ingen bebis längre utan en 23 månaders liten kille full med bus och tokerier. Men mysig i pyamas, det är han iallafall!
 
Har tillbringat ett par timmar med hemtentan. Fy fabian vad jag är less på detta just nu. Multitaskar med dubbla datorer på bordet. Kanske går det dubbelt så fort eller vem vet, kanske blir det dubbelt så bra!
 
Ska titta på "Mia på Grötö" nu. Hon är så skön den kvinnan! Ska bli spännande och se hur den här programidén är uppbyggd. Tycker nog kanske det är lite VÄL mycket "Kändisar talar ut i tv" just nu.  Men jag ska ge det en chans, bara för det är Mia Skäringer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela