Små små steg

Spontanutflykt och vårkänslor

Publicerad 2013-01-02 13:29:38 i Allmänt,

Jag och Gustav låg kvar och myste i sängen i morse. Härligt att kunna vakna i lugn och ro. Kristian jobbar denna veckan.
 
Efter frukosten fick jag nog av gran och granbarr. Påminn mig i slutet av november att plastgran är inte så dumt ändå... Gud vad barr det blir...
Nu är granen ute och jag vet av erfarenhet att man får hittar barr i huset ända fram till midsommar... Det är smått idiotiskt att man går på det här med gran varenda år...
 
Kan kanske bli så att jag hittar glitter lite varstans fram till midsommar också....
 
 
Tog en kort promenix med vagnen. Möttes av ett väder man inte förväntar sig förrän framåt påsk. Solen har letat sig fram och snön är borta. Underbart! Men detta är vårkänslor som man vet kommer leda till besvikelse... En dag, var så säker, när man drar upp rullgardinen så kommer man mötas av ett vinterlandskap igen... Men jag njuter av solen, det är en sak som är säker.
 
 
I eftermiddag kommer Kristians föräldrar och passar Gustav. Vi ska åka till Gekås och shoppa. Födelsedagar i januari och februari. Passar på att vara ute i god tid!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är lyckligt lottad som har en sambo som gillar shopping! :)
 
Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela