Små små steg

Sugen på något nytt....

Publicerad 2013-01-04 09:11:11 i Allmänt,

Likadant varenda år så här efter jul. Jag blir så sugen på förändring här hemma. Vill kasta ut allt det gamla och in med nytt. Nya färger, möbler, tapeter och gardiner... (Nu vet jag vad du tänker älskling men du kan vara lugn, jag har fortfarande förståndet kvar... ).
Är så trött på våra köksmöbler, vi har serien Plaine från Mio och stolarna har blivit skavda och gingliga. Drömmer om de här stolarna från Design House. Ojojoj vad snygga....
Eller "Lilla Åland"
 
 
 
Gardiner vill jag också har nya i köket. Varje år är likadant, jag vill ha färg med det slutar med max något svartvitt. Men det är nog jag... Jag ÄR svartvit.
Är sugen på något randigt eller någon av  Marimekkos tyger i svart och vitt. Kanske är det 90-tal men jag gillar det. Får nog bli något sånt!
 
Sen har jag en hall jag vill kräkas på. FÖR liten, fööör vit och fööör svår att planera. Skulle vilja ha en strukturerad hall som ger ett organiserat intryck. Det är ju det första man kommer in i i ett hus. Men min fantasi har tagit slut angående hur vi ska göra med den. Funderar på att lägga lite pengar och låta en inredare komma ut och ge oss tips. Kanske måste man platsbygga någonting för att möblera den... Men en sak är säker, det är redan fullt och då har Gustav storlek 92 på kläder, hur blir det då när han har storlek 140 på kläder och 37 på skor? Nä, där behövs det verkligen en insats snart!
 
Nu ska jag ta med mig barn och hund till vetrinären... Smilla ska få vaccin för att kunna få vara på kennel när vi ska på semester. I eftermiddag ska vi åka till Ikea, kanske några av mina förnyelsedrömmar kan bli sanna redan då? :)
 
ha en fin dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela