Små små steg

Tom

Publicerad 2013-01-24 14:27:06 i Allmänt,

Känner mig tom. Uppgiven på något sätt. Trodde inte att jag skulle reagera så. Det är ju "bara" ett jobb. Men för mig är det mer än så. Det är en identitet. En bekräftelse att jag duger till något! Det är en stabil punkt i livet. Något man kan planera livet efter. Nu vet jag ingenting. Bara att allt är ovisst. En känsla jag hatar. Verkligen hatar!
Vill skaka loss denna känslan. Prestera gärnet ända fram till slutet. Men det går inte just nu. Försöker men det går inte. Jag ger uppgivenheten veckan ut men sen hoppas jag på nya krafter.
 
Idag blev det vabb. En lite halvhängig kille här hemma. Inget större fel på honom idag men väldigt trött. Vi tog en hemmadag. Han har just sovit i soffan nästan 3 timmar. Behövdes nog en dag att vila upp sig för Lill Knas. Nu är det full rulle igen.
 
I kväll kommer det lite tjejer hit på "Symöte". Blir inte så många... Svårt att hitta tider som passar alla. Men det ska bli trevlig att träffa lite folk. Få lite positiv energi. Precis vad jag behöver just nu...
 
 
En annan sak som ger mig energi just nu är tanken på att om en vecka så packar jag ner sommarkläderna i resväskan. Fredag morgon lyfter planet.. Mot värmen... (Inte så jättevarmt men tillräckligt för att slippa mössa iallafall :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela