Små små steg

Bloggpaus

Publicerad 2013-03-11 07:32:21 i Allmänt,

Några dagars tystnad på bloggen igen. Har inte haft varken lust eller tid att blogga. Ibland behöver man nog en "bloggpaus", men jag vet att detta bloggandet gör mig gott. Jag sätter mig ner ett par minuter om dagen och summerar. Jag lär mig uppskatta småsakerna, summerar i huvudet och får ord på vad jag känner och upplever. Och jag gör det för min EGEN skull. Sen är det himla sköj att så många vill följa mig och min lilla familjs ganska vanliga vardag. :)
 
Jaha, vad har hänt sedan sist då?
 
Jag har blivit förlängd på jobbet, har nu 25 maj som min "slutdatum" i och med att företaget ska flytta så finns det ju ingen framtid på företaget men jag är glad så länge jag får stanna, fram till sommaren är toppen, sen är planen att jag ska ta föräldraledigt från juni till augusti. Ska bli underbart!
 
Jag kör på med World of Shape. Träning varje dag och uppmätt mat enligt schema. Har gått kanonbra ända fram tills i lördags.Gäster, god mat, bakning.... Ja, ni vet! Men nu är jag på G igen!
 
I går kände jag mig konstig på gymmet. Kallsvettig, skakis och helt utan kraft i kroppen. Kom hem och la mig, på eftermiddagen hade jag över 39 graders feber. Jag som ALDRIG får feber. Herrejösses vad dålig jag kände mig! Sov, sov och sov. I morse hade jag inte längre någon feber men känner mig fortfarande svag. Blir ingen träning i dag i allafall.
 
I dag är skolan och dagis stängd så jag är hemma (och hade varit det även om jag inte vore sjuk). Hade sett fram emot att ta med barnen på någon utflykt men jag klarar nog inte det i dag :( Tråkigt! Vi kryper ner under filten och kollar Bolibompa en stund innan frukost.
Ha en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela