Små små steg

En LÅNGfredag....

Publicerad 2013-03-29 07:36:52 i Allmänt,

Kunde blivit just en LÅNGfredag det här när Gustav vaknade vid 04:00... Som tur var somnade han om efter lite välling och sov "ända" fram till 06:20, då var Stina redan vaken också... Varför ska barnen vakna så tidigt när de är lediga? I dag får pappa sovmorgon!
 
Mötet/intervjun i onsdags gick jättebra :) Eller rättare sagt, jag gjorde mitt absolut bästa. Får jag det inte finns det någon som är bättre lämpad för jobbet, så är det bara. Jag är i allafall nöjd med min insats och och det är en skön känsla som jag inte får alltför ofta... Men visst lät jobbet VÄLDIGT intressant, och det var jag ju tydligen inte ensam om att tycka - 98 sökande till en tjänst. Som sagt, jag är nöjd med att få gått på intervjun hos rekryteraren åtminstone! :)
 
I onsdags lades ännu ett varsel på jobbet. Ytterligare 50 personer som ska lämna bygget. Stämningen är sådär, med all rätt! Men min egen bitterhet gick över strax efter förra varslet, nu vill jag bara göra mitt bästa ända till den dagen jag stämplar ut för sista gången. Jag vill visa vad de går "miste" om här i Sverige, som de inte får i Ungern...
Nästa vecka ska jag vikariera som Produktionschef :) Ska bli spännande, en utmaning. Och något att skriva i CV:n. Kul!
 
I dag ska Stina på skyttetävling och sedan ska vi till Mariestad på påskmiddag. Har inga som helst påskkänslor. Alldeles för lite vår i luften. Men påsk är det så i dag får det bli ägg till frulle :) Är det påsk så är det!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela