Små små steg

En lugn påskafton

Publicerad 2013-03-30 22:31:27 i Allmänt,

 
Skulle egentligen på påskmiddag nu i kväll men famijen Jonsson har magsjuka i familjen... Stackare! Blev en hemmakväll för oss. Annars har vi mest förberett morgondagen födelsekalas- Kristian fyller 31!
Imorgon kommer Kristians mamma och pappa och hans bror med familj. Jag ska laga något jag aldrig gjort (haha :)) förut... Nämligen hjort :) Har ingen aning om hur det smakar men det kan jag nog återkomma med i morgon kväll.
 
Kvällen har tillbringats framför "Fångarna på Fortet", ett drömavsnitt för herrn i huset. En MASSA snygga tjejer, snygga tjejer som dessutom var sjukt duktiga. Jag hade ALDRIG gått in i en cell med råttor, inte heller hoppat från kanten där uppe för att fång en nyckel. Inte heller lyft på ormar för att hitta lappar... Nej, jag har nog andra kvaliteter men just Fångarna på fortet tackar jag nog NEJ till... Om nu någon skulle få för sig att fråga mig då såklart :) 
Massa frukt som lördagsmys- det absolut bästa enligt Gustav!
 
I natt ska klockan ställas fram... Glöm inte det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela