Små små steg

Om veckorna går fort...

Publicerad 2013-03-24 22:10:11 i Allmänt,

...går helgerna, om möjligt, ännu fortare!
 
I fredags tog vi med tvillingarna Jonsson hem från dagis. Highlife här hemma med 3 barn mellan 1,5 och 2 år. De är goa de små liven. Kul att se att barnen börjar intressera sig för att leka med varann lite grann.
Blev fredagsmys i soffan som vanligt, och precis som vanligt så avslutades fredagsmyset också i soffan... Jag somnade 20:20 och vaknade strax efter kl 03 på precis samma plats... Här har ni tjejen som går "all in" när det gäller fredagsmys! :)
 
Lördagen startades på stan i Ulricehamn. Denna veckan har Kappahl öppnat och Lindex haft nyöppning av sin butik. Riktigt kul att butikerna vågar satsa på en stad som Ulricehamn! Kön var superlång inne på Kappahl men jag fick med mig några par byxor och en scarf ut i allafall.
 
 
Lördagen innebar också konståkningsshow i ishallen. 100 Superduktiga åkare gjorde en show om Superhjältar. 2 föreställningar och jag och Kristian var funktionärer och krängde korv och fika så det stod härliga till :)
Stina var panter och dalmatin, det är otroligt vilket jobb de lagt er på att göra denna showen. Kläder som sytts, program som gjorts och allt jobb som lagts ner på träning av barn mellan 4-18 år. En stor eloge till alla dem som engagerar sig i sånt här och för att barnen ska få göra såna här saker!
  
 
 
Stina och Gustav följde med mormor hem efter konståkningen. Vi fick en efterlängtad barnledig kväll! Fest hos Jonssons. Blev fler än vad vi räknat men det blev riktigt trevligt. Är så glad att vi har vänner som Annelie och Christian, roliga, okomplicerade och spontana! Annelie är min motsats när det gäller mycket men samtidigt är vi så ruskigt lika! Jag gillar dem skarpt! Vänner som dem gör livet lite roligare!   
Var inte hemma förrän stax efter 3. Gamla människor ska inte vara ute så länge :)
 
Vaknade oförskämt pigg med en sambo som var lika pigg han. Tog med mig honom till Jönköping för att kolla på grejer till hallen. Hittade ett skoskåp och lite annat smått och gott. Dessutom blev det en byrå till Gustav och en ny lampa till vardagsrummet som Kristian nu sitter och monterar ihop.
 
 
Nu är det dags att sluta mina blå, i morgon är det måndag. Kortvecka är det också! Natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela