Små små steg

Pyntat och klart

Publicerad 2013-03-26 21:01:56 i Allmänt,

Jag och Gustav tog en promenad för att plocka lite björkris i går kväll. Att få gå en liten sväng och se en 2-åring upptäcka pinnar och kottar är härligt.
 
Det finns så mycket att upptäcka när man är 2 år gammal... :)
Hittade lite ris som vi tog hem och satte fjädrar och ägg i, det är allt påskpynt det blir i år.
Tycker inte påsken är något speciellt, har aldrig firat det något nämnvärt. I år ska vi till mormor och morfar på långfredagen, till Annelie och Christian på påskafton och så blir det kalas här för Kristian som fyller år på Påskdagen. En ganska fullspäckad påskhelg med andra ord. Men det ska bli skönt med lite ledigt. Det behöver jag känner jag.
 
I morgon ska jag på jobbintervju. Har inte allt för stora förhoppningar på att få jobbet vet att det är 94 st sökande så jag är glad att få komma på intervju i allafall!
 
Vet att morgondagen har lite tråkigheter på gång också... Försöker att borsta bort tråkigheterna och tänka positivt på framtiden. Allt kommer ordna sig, det MÅSTE det göra!
 
Nu ska jag måla naglarna och plocka fram morgondagens outfit. Håll tummarna för mig imorgon klockan 16 :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela