Små små steg

Tapetsering och ful-lip

Publicerad 2013-03-18 21:24:00 i Allmänt,

 
I går gick vi upp i ottan och tapetserade. Kristian hade möte kl 13 och då var det tvunget att vara klart. Sista våden sattes upp kvart i. Just in time! :) Jag blev nöjd, det blev bättre än jag trodde!
 
 Det är kul att tapetsera, och gör underverk med rummet. Nu vill jag bara hitta några passande hallmöbler att möblera den värdelösa hallen med. Hoppas vi kan komma i väg en sväng till Mio på söndag då vi ska vara barnlediga.
 
 
I dag var det jobb. Man hinner inte så mycket mera än att jobba, laga mat och lägga barn. Allt bara flyter på. Snabbt. Ekorrhjulet kallas det va?....
 
Fastnade framför Familjen Annorlunda en stund. En av familjerna firade Fars dag. En pojke i tonåren gav en oväntad present till sin styvfar. Sånt gör mig så rörd att jag börjar ful-lipa! Pappa är ingenting man bara blir. Det är en titel man ska göra sig förtjänt av. Det krävs inga biologiska blodsband mellan far och barn, det krävs kärlek, en gränslös kärlek och tålamod, massor av tålamod! Jag vet hur jobbig Farsdag kan vara... Är så tacksam över att min dotter har två pappor att fira just den dagen.
 
En tuff tjej som är lyckligt lottad med 2 "pappor" som älskar henne
 
 
I morgon ska Kristian till Tyskland och jag och barnen blir själva ett par nätter. Planering är A och O när jag är själv. Kläder ska ligga framme och väskan ska vara packad dagen innan. Då mår jag som bäst, ordning och reda - pengar på fredag.... (eller nja, den 25:e är väl på måndag?!) ;)
 
 
God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela