Små små steg

Tredje dagen idag

Publicerad 2013-03-03 22:14:19 i Allmänt,

Söndag igen då. Ännu en helg förbi. Igår var vi i Borås en sväng. Gustav stannade hos farmor och farfar så jag och Kristian fick göra lite ärenden på stan. Gud vad smidigt allt går när man inte har barnen med sig i affären. :)
 
Gjorde mitt andra World of Shape- träningspass. Alltså, övningarna ser inte ut att vara hälften så jobbiga som de faktiskt är. Men det är himla käckt att man kan göra allt här hemma. Maten är också helt okej. Mycket Keso och Kesella som mellis men också helt "vanlig" mat däremellan. En "vanlig" kost med LITE kolhydrater.
 
Mellokväll som avslutades med 2 sovande familjemedlemmar i soffan.
 
Schlager var bra på den tiden då det faktiskt VAR schlager! Tyckte det var tråkigt att inte Erik och Tone gick vidare och Rolinski. Inte en enda låt som jag tycker är en självklar vinnare iår. Men vi får väl helt enkelt se på lördag, nån måste ju vinna.
 
Imorse tassade jag upp innan killarna i huset. Ut för att få upp flåset strax innan 7 en söndagsmorgon kändes helskumt. Men jädrigt skönt när det var gjort. Träningsvärk så jag trodde jag skulle avlida. Men jag överlevde tredje dagen också verkar det som...
Var lagom färdig med träningen så vi kunde äta frukost och se starten i Vasaloppet. Är det Vasalopp så är det sa Gustav och drack Blåbärssoppa till frulle :)
I dag har Stina haft konståkningstävling i stan. Hennes pappa med familj och hennes farmor och farfar kom och tittade. Hon har verkligen blivit duktig! Diplom, medalj och rosor! Min fina isprinsessa!
Stinas pappa med familj kom hit och åt kvällsmat med oss innan de begav sig hemåt. Vi stoppade barnen i badet och nu ligger de och sover. Jag tänker göra det samma för i morgon ringer klockan vid 04:45. Träning INNAN jobbet! Galet? Ja!
 
God natt!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela