Små små steg

Cykeltur och "filmkväll"

Publicerad 2013-05-07 21:46:24 i Allmänt,

Tog en cykeltur med Gustav efter jobbet. Underbart väder i dag också. Gustav var fotbollsklädd, fotbollskor och Milan-dräkt, syrran skulle ju spela fotboll och då måste ju lillebror ha samma outfit :)
Vattnade blommor och packade husvagnen lite grann. På torsdag drar vi...
 
Morgondagen fick ändrade planer, jag skulle egentligen till Göteborgskontoret men mötet blev inställt och jag tror jag tar och jobbar hemma i stället. Få sitta i lugn och ro och gå igenom det som ska gås igenom, utan att bli avbruten hela tiden. Känns stressande med allt som ska göras innan jag blir helt ensam på min tjänst. Men spännande, riktigt spännande!
 
Kristian ville se på film i kväll. Trevligt tänkte jag... Innan jag förstod att filmen han lånat av en jobbarkompis var en installationsfilm för en robotgräsklippare.... Han slutar aldrig att förvåna mig denne mannen....
Nu sitter vi här, sambon väl insjunken i en gräsklipparfilm och jag spelar Candy Crasch... Tisdagkväll på Ätraholm

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela