Små små steg

Dataförbud, morsdag och magsjuka

Publicerad 2013-05-27 21:24:12 i Allmänt,

Ibland blir det ett litet uppehåll i bloggandet, mest för att tiden inte räcker till men ibland också för att få ett litet brejk från datorn. Datorn är mitt arbetsredskap hela långa dagen så ibland känner jag att jag behöver en "datafri" kväll. I helgen har jag nästan blivit en datafri helg tillochmed. :)
 
I lördags gick vi Redvägsmarchen . 6 km med roliga kontroller och tipsfrågor. Jag och Annelie vann var sin chokladask! En kul tradition för hela familjen, i år 26 lag anmälda, nästa år hoppas vi på ännu större uppslutning!
När vi kom hem därifrån så ändrades planerna för helgen. Gustav kaskadkräktes! Fortsatte så hela lördagskvällen och toppade 39,6 i feber. Lill-Knas första magsjuka... Blev en hemmasöndag i går istället för det planerade kalaset för svärmor. Gustav hade fortfarande feber men inga mera kräkningar. Ingen annan i familjen har kännt något heller... Peppar peppar....Blev firad på morsdag, Stina gick ensam till macken och köpte en Geisha chokladbit till mig för sina egna pengar. Åååå underbara unge!
Stannade hemma med honom i dag. Kristian kom hem vid lunch så att jag kunde jobba lite grann. Händer mycket på jobbet i veckan så tajmingen med magsjuka är RIKTIGT dålig just nu.... Imorgon ska jag jobba, Kristian ska vabba.
 
   
Tänk att vatten kan vara så kul :) Även om man har feber och syrrans foppatofflor på sig...
 
 
Nu ska jag äta glass med min sambo. Måndagslyx!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela