Små små steg

Godmorgon!

Publicerad 2013-05-04 08:04:38 i Allmänt,

 
Jag skulle ta sovmorgon i dag... En efterlängtad sådan. Kl 05:45 vaknade jag av Gustav. Sen låg jag vaken fram till kl 06:40 då vi gick ner. Undrar vad den dagen heter då jag ska kunna somna om på morgonen?? Ja, ja får väl helt enkelt lägga mig tidigare i stället. För Gustav ÄR en morgonpigg unge, så är det bara!
 
I går grundmålades den sista nya panelen. Skönt att kunna stryka det på "To do- listan". Dessutom skurade vi altanen så den är färdig att oljas. Känns tveksamt om vi någon gång skulle få tid till att sitta på altanen bara... Nästa helg ska vi ställa upp husvagnen i Mariestad. Sen ska vi måla huset inom kort också. I går köptes en självgående gräsklippare som ska göra gräsklippningen till ett minne blott! Underbart att slippa det åtminstone! Jag måste bli bättre på att dra i tyglarna och stanna upp lite grann. Känner att jag behöver VILA. Känner mig trött konstant. Kanske är det vårtröttheten som slagit till ordentligt.
  
 
Just nu har vi mormor och morfar på besök ett par dagar. Deras hjälp är guld värd!
 
I dag ska Kristian vara funktionär på någon fotbollscup i Ulricehamn. Jag packar in Gustav, mormor och morfar i bilen och åker på kosläpp.
 
Ha en finfin lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela