Små små steg

Igår och idag

Publicerad 2013-05-15 22:28:07 i Allmänt,

Igår jobbade jag i Göteborg. Gillar när det är fart och fläkt på jobbet och DET är det vill jag lova :) Snabba bud och snabba vändningar. Me like!
Handlade på CityGross på vägen hem. Önskar att vi hade någon rolig mataffär i Ulricehamn. Ica är så himla tråkigt! Men snart öppnar Ica Maxi, kanske kan pressa både priser och utbudet här i stan?!
 
I dag har jag suttit i möte hela långa dagen. Stora förändringar på gång. Kul att få vara med från start. Nu önskar jag bara att jag kan få lämna i från mig alla mina "gamla" arbetsuppgifter så jag kan fokusera på det nya fullt ut. Just nu hinner jag inget mera än jobb, jobb, jobb.
 
En trött lite Knas här i kväll. Grät och snorade. Övertrött. Plockade årets första rabarber och gjorde paj på till kvällsmat. Tänk att det blev vår i år också... :)
 
I morgon är det Förskolans dag. Kvällen ska tillbringas på dagis med sång och grillning. Mysigt!
 
Godnatt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela