Små små steg

Kom igen bara, vi är redo!

Publicerad 2013-05-20 22:27:12 i Allmänt,

 
Åter i vardagen efter en helg i husvagnen. Har verkligen hittat min grej där. Och än så länge tycker jag det är kanon med säsongsplats. Slippa packa, lastsäkra, sätta tält, riva tält, checka in, checka ut, veva ner stödben osv. Bara slänga ihop lite kläder och åka iväg. Givetvis vill jag ut och åka också. Se och uppleva sommarsverige. Men just nu passar säsongsplatsen oss. Har hittat min "batteriladdare"! I rättan tid! Gör mig glad!
 
Tog en promenad i söndagsförmiddag.
 
En jättefin promenadstig genom ett blommande hav av vitsippor. Tänk att man för 2 månader sedan var tämligen säker på att det ALDRIG skulle bli sommar i år!
 
 
I dag har jag och Gustav vaccinerat oss mot världens äckligaste små djur - fästingen! Kristian och Stina gjorde det förra veckan. Tycker fästingar är så förbaskat äckliga! Så små men så farliga! BLÄÄ! Gustav skötte sig fint när han fick sprutan (och jag också). Tror aldrig min spruträdsla kommer gå över även om jag aldrig förstår vad jag varit rädd för efteråt. Men nu är den första omgången gjord, påfyllnad om en månad.
 
Nu är det dags att försöka sova. Sover dåligt om nätterna. Sömn är viktigt för mig, annars fungerar jag inte på dagarna. Hoppas på bättre sömn i natt, för min egen men även för min familjs skull....
 
God natt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela