Små små steg

Kosläpp, go lunch och påskliljor

Publicerad 2013-05-04 21:39:25 i Allmänt,

 
Tog med mig mormor och morfar och åkte på kosläpp i morse. Tokglada kossor blev utsläpta efter en lång vinter i ladugården. Härlig syn. Tror halva Ulricehamn var där. Vilken folkfest :)
Hämtade upp Kristian och åkte till Hofnäs för att äta lunch.
 
 
 
Hade det inte varit för den där förbaskade blåsten hade vädret varit kanon i dag men återigen så blåste det iskallt. Hela den här våren har ju blåst bort. Blåst är nog det värsta vädret. Hur som helst åt vi god lunch och åkte vidare mot Fagerås. Har läst att det ska blomma otroliga mängder av påskliljor där från mitten av april till mitten av maj. Men tydligen hade vädret varit för kallt den här våren så blommningen hade inte riktigt kommit igång ännu. Såg mängder av knoppar och kan tänka mig att det är en vacker syn när det väl börjar blomma.
På vägen hem stannade vi till på Lager 157 för fika och en liten sväng genom butiken. Kristian köpte sig ett par skjortor...
 
Väl hemma blev det grillspett och lördagsmys... Nu tror jag snart det är dags att avrunda den här lördagen. John Blund ropar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela