Små små steg

Trött men med pigga fötter

Publicerad 2013-05-22 22:15:55 i Allmänt,

En riktigt jobbig dag på jobbet. Ett möte med betydelsefulla personer som jag träffat tidigare men då i andra sammanhang, ett bra möte blev det iallafall. Förhoppningsvis början på något bra! Eftermiddagen var dock HEMSK! Allt som kan gå fel gick fel. Gillar att jobba under viss stress men den måste vara mänsklig och överblickbar. Det är den inte nu! Hoppas att allt lugnar sig snart annars måste jag nog börja tänka om... Detta påverkar flera än mig...
 
Kom hem till 2 goa ungar (och en go gubbe ;)). Kramarna och pussarna jag fick i hallen gav mig ny energi.
Maten var lagad och bordet dukat när jag kom hem och barnen hade gjort chokladpudding till efterrätt. Att man kan ha fått så himla fina barn! Älskar dem allihop!
 
Fastnade i soffan nu i kväll, ett glas "Varm och Kall" äppelvin som förövrigt är det godaste man kan dricka tror jag. Smakar som äpplepaj och går, som namnen säger, både drickas varm och kallt.
I dag blev det isbitar i.
 
Har lagt mina stackars fötter i fotbad med fotsalt. I dag satsar jag på att få fotmassage, de ä vardagslyx de!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela