Små små steg

Varför?!

Publicerad 2013-05-23 22:27:26 i Allmänt,

Tittar på nyheterna. Blir så förbannad på det som händer i Stockholms förorter just nu. Helt meningslöst våld och skadegörelse. Varför?? Att kasta sten på räddningspersonal och polis som hjälper oss när vi behöver hjälp, att sätta eld på oskyldigas bilar. Detta meningslösa våld... Intervjuade en man på Nyheterna, en man vars bil satts i brand och han hade inte haft råd med försäkring. Han trodde inte att han skulle ha råd med någon ny bil... Fy fasen, jag blir både ledsen och arg!!!
Händer mycket otäckt i världen nu. Kriget i Syrien, vansinnesdådet i London, en tornado som ödelagt en hel stad i USA... Är tacksam att vi varit förskonade mot det mesta här i lugna "trygga" Blidsberg.
 
Varit ute och oljat altanen i kväll. Lite kyligt men ändå en härlig kväll. Fullmåne är det också, kanske därför jag har svårt att sova?!
 
Natti natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna

Min familj är otroligt viktig för mig, min familj består av min fantastiska sambo Kristian, min fina men något viljestarka dotter Stina, Gustav som just nu är familjens lille charmtroll, vår lata Golden Retriever Smilla och vår egendomliga katt Polly.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela